ESITTELY

Joogaamon takana on yhden naisen yritys, mikä on rakennettu rakennettu rohkeudella,  yhteistyöllä, intuitiolla ja ikuisella oppimisen sekä kehittymisen janolla.

Jos haluat tutustua lisää minuun ja minun polkuuni, jatka lukemista.

 

Olen Anu ja juureni ovat Etelä-Pohjanmaalla, mistä olen saanut matkaani periksiantamattomuutta, suorapuheisuutta (inhimillisyyttä unohtamatta) sekä yrittäjähenkisyyttä.  36 vuoteen on mahtunut käänteentekeviä valintoja, merkityksellisiä kohtaamisia, kasvun paikkoja sekä sitä kaikista tärkeintä: elämän ja itsensä opettelua.

Sain elää lapsuuden, missä unelmiini uskottiin. Kotona opetettiin, että kaikki on mahdollista, mutta unelmat eivät tule helpolla. Ei ollut helppoa minulle eikä perheelleni, kun muutin 14-vuotiaana Helsinkiin: pääsin Oopperan Balettikouluun ja suurin tavoitteeni oli tulla tanssijaksi. Muutto Helsinkiin toi mukanaan aikaisin itsenäistymisen, uusia ihania ystäviä, paniikkikohtauksia, henkistä vahvuutta, rohkeutta, kyyneliä, taistelua kehon kuvan kanssa, tanssin iloa, lapsuuden loppumisen aikaisin, mutta samalla runsaasti vapautta sekä vastuuta. On edelleen hieman hankalaa tiivistää kuinka suuria tunteita läpikävin ikävuosina 14-20. Samoina ikävuosina isäni MS-tauti paheni ja kannoin murhetta perheestäni samalla kun elin unelmaani baletin opiskelun kanssa.

Elämä oli tiheää aikuistumisen kynnyksellä, tästä syystä koinkin ensimmäiset paniikkikohtaukset sekä masennuksen jo nuorena. Elämän tiheydestä huolimatta rakkaus tanssiin ja unelmiin kantoivat. 19-vuotiaana muutin Göteborgiin opiskelemaan lisää tanssia. En olisi ehkä koskaa muuttanut, ellen olisi jo aiemmin kokenut, että pärjään maailmalla. Vaikka mieli välillä aallokoissa kävikin. Göteborgissa opin paljon lisää tanssista ja tuolla vietetyt vuodet olivat todella eheyttäviä kehokuvalleni sekä minäkuvalleni: aiemmat vuodet olivat nujertaneet itsearvostustani, mutta kolmen vuoden aikana Ruotsissa ollessani kasasin terveen itsearvostuksen perusjalan kohdilleen.

To be continued….