Hieronnat

TERVETULOA HIERONTAAN!

45min 45€

60min 55€

Varaa aikasi suoraan nettijärjestelmän kautta -> Varaa aika

Teen hieronnat kotonani Pohjois-Haagassa. Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa, laita minulle viestiä: joogaamo@gmail.com

Tekniikat joita käytän hieronnoissani:

KLASSINEN HIERONTA

Käytän hieronnassa niin lihaksia lämmittäviä ja avaavia hierontaotteita sekä fysioterapiassa käytettäviä mobilisaatiotekniikoita nivelalueiden liikkuvuuden lisäämiseksi.

FYSIOTERAPIA

Opiskelen viimeistä vuotta fysioterapiaa ja käytän hieronnassa myös avustettuja venytystekniikoita sekä nivelten mobilisointitekniikoita.

GUA SHA

GuaSha-hieronnalla avataan lihaskalvoja (faskioita) erilaisilla GuaSha-kammoilla. GuaSha-käsittely aiheuttaa ihoon muutaman päivän kestäviä käsittelyn jälkiä. Iho punertaa koska pintaverenkierto paranee ja käsittely aiheuttaa pieniä verenpurkaumia kalvojen irrottelun vuoksi.

Hieronta on intensiivinen, elvyttävä ja tukoksia avaava: kiristäviin lihaskalvoihin haetaan elastisuutta ”raaputtamalla”, jolloin lihaksiin liimautuneet lihaskalvot alkavat irrota.
Käsittelyn hyödyt:
– Tehokas tapa hoitaa lihasjumeja sekä urheiluvammoja
– Edistää verenkiertoa, pintaverisuonet uusiutuvat
– Kuona-aineiden poistuminen tehostuu
– Parantaa nivelten liikeratoja
– Edistää palautumista

JOOGAHIERONTA

Aurvedinen joogahieronta tapahtuu lattialla futonmaisen patja päällä. Hieronnassa käytetään ihoa hellivää ja kosteuttavaa öljyä. Hierontatekniikoita tehdään niin käsillä kuin jaloilla. Hierontatekniikoiden lisäksi tässä hieronnassa ovat mukana myös avustetut liikkuvuusharjoitteet: autan sinua avaamaan kehoasi niin, että voit rentotua liikeeseen ja hengitykseen. Tämä rauhallinen, mutta tehokas hierontamuoto saa veren kiertämään ja kuona-aineiden sekä stressin poistumaan. Mikä olisikaan parempaa kuin jooga ja hieronta samassa paketissa!

KUIVAKUPPAUS (IMUKUPPIHIERONTA)