Joogan perusteet by Kotivalmennus

on

Haluatko sinä oppia joogan perusteet?

Joogaamo on kutsuttu tekemään Jarno Härkösen Kotivalmennus.fi-sivustolle Joogan perusteet-kurssin, missä käydään rauhalliseen tempoon läpi joogan alkeet.

Rauhaa keholle ja mielelle

Jooga edistää mm. kehotietoisuutta ja tuo kehoon liikkuvuutta ja voimaa. Harjoituksissa tehtävät hengitysharjoitteet tyynnyttävät hermostoa ja aivojen ylivirittyneisyyttä. Nämä ovat tutkitusti kehon oma ”lääke” stressiä vastaan.

Tarjoamme  aloittelijoille  (tai niille jotka haluavat syventää perusosaamistaan ja hyvät harjoitteet kotiin) sukelluksen joogan maailmaan niin dynaamisten kuin rauhoittavienkin harjoitusohjelmien parissa. Lisäksi kurssiin kuuluvat rentouttavat, palauttavat ja rauhoittavat hengitysharjoitukset ja tekniikkavideot turvallisiin ja oikeaoppisiin tekniikoihin.

NAPPAA NYT AVAJAISTARJOUS KURSSILLE ILMOITTAUTUMISEEN!

Kahdeksan viikon kurssin normaalihinta tulee olemaan 89€, mutta nyt sinulla on mahdollisuus napata se tarjoushintaan 59€ viimeistään 10.4.2020.

Linkki kurssiin:  https://www.kotivalmennus.fi/courses/joogan-perusteet

Mukaan voit ilmoittautua jo nyt ja kurssimateriaalit aukeavat käyttöösi 15.4.2020 alkaen.

Kurssin ohjaaja:

Anu Koskela on liikunta-alan moniosaaja ja ohjausvuosia on karttunut jo 12 vuoden ajalta. Anu on valmistunut balettitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta (2005) sekä Göteborgin Balettakdemiesta (2008). Tanssia ja erilaisia ryhmäliikuntalajeja hän opettanut taaperoista senioreihin sekä aloittelijoista huippu-urheilijoihin. sekäTanssivuosien jälkeen hän on kouluttautunut personal traineriksi ( FAF 2016), jooga-ja mindfullnesopettajaksi (2014) ja hän on loppuvaiheen fysioterapiaopiskelija. Edellä mainittujen koulutusten lisäksi vuosiin on mahtunut useita lisäkoulutuksia, mitkä ovat tuoneet syvempää osaamista kokonaisvaltaisesta harjoittelusta.
Anulle parasta työssään on auttaa ihmisiä kasvattamaan kehon ja mielen voimaa. Anun lempimotto ”each morning we are born again” mukaisesti, joka päivä on mahdollisuus johonkin uuteen. Anun vahvuuksia ovat laaja liikepankki, mistä ammentaa jokaisen tasoon sopivat harjoitteet ja kyky tuoda harjoitteluun leikkisyyttä unohtamatta laadukasta liiketekniikkaa.