Tervetuloa

Hei,

olen Anu ja haluan auttaa sinua voimaan paremmin.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, jooga-ja mindfulnessopettaja  ja tanssija.

TOIMINTAANI OHJAAVAT ARVOT:

ITSEPYSTYVYYS

Pyrin työni kautta jättämään jokaiseen kohtaamaani ihmiseen tunteen: ”minä opin uusia taitoja, ymmärrän tarpeitani,  uskallan luottaa itseeni ja saan työkaluja omaa sisäistä ja fyysistä hyvinvointiani varten”.  Uskon, että yksi arvoikkaimpia sisäisiä lahjoja mitä voin valmentajana ja kehoterapeuttina antaa, on juuri itsepystyvyys. Luottamus ja kunnioitus itseään kohtaan.

MENTOROINTI

Uskon, että työssäni olen suunnan näyttäjä ja kanssakulkija: matka eheytymiseen tapahtuu yhdessä,. Lopulta minun tehtävä on saattaa ihmiset siihen kuntoon, että jokainen pärjää itsenäisesti niillä tietotaidoilla, joita olemme yhdessä harjoitelleet. Ehkä kuulostaa hassulta, mutta tiedän onnistuneeni auttamaan asiakasta, kun minä olen ns. tarpeeton ja asiakas pärjää itse.

REHELLISYYS

Pyrin aina antamaan rehellisen kuvan  ja hyvinvointialan ammattilaisen näkemykseni siitä, mitä kunkin asiakkaan tilanne, toive ja kehittymistahti vaatii: millä aikatauluilla ja keinoilla on mahdollista edetä toivottuun etappiin.

Oppivuosia on alla paljon ja olen saanut työskennellä erilaisten ihmisten ja toiveiden parissa. Tiedän myös, missä oman osaamisen rajani menevät. Mikäli koen, että oma osaamiseni ei riitä viemää sinua eteenpäin, lupaan etsiä sinulle toisen ammattilaisen avuksi.

MOTTONI

🌸 Dreams Are Bigger Than Your Fears 🌸